gallery house-1.jpg

This 1960s residence in Bellevue Hill Sydney was used as both the client's home and gallery space for her ever-changing art collection. I worked on this project within the studio Stukel Stone and then continued to do the interior decoration independently.

 

By connecting the different spaces of this house with colourful visual cues, the house gained a colourful and luxurious identity reminiscent of the client. The boundaries between the building and the artworks were blurred, creating an immersive and engaging space.

CLIENT EXPERIENCE

"Working with Dominique was a great experience. An accomplished architect with a great talent for interiors resulted in nominations for awards and many magazine articles. At once collaborative and clear in her choices, Dominique is a unique talent. I’m keen to work with her in the future”